FORGOT YOUR DETAILS?

SS9_9584

KDO JE ALEKSANDRA KRAINER

Aleksandra Krainer, rojena 17.2.1981 se je začela družiti s konji in jih jahati že v zgodnjih otroških letih. Osnove jahanja je osvojila pri Maksu Riossi, Andreju Kučerju in Pardu Spreaficu. Zadnja leta trenira večinoma sama, razen občasnega sodelovanja z drugimi.

Občutek za konje, ki ga ima že od nekdaj se je z zavestnim razvijanjem še okrepil in danes vsi konji brez izjeme z njo dobro sodelujejo. Kar 9 svojih konj je že sama usposobila za najvišje nivoje tekmovanj v preskakovanju ovir, višine 140 cm, trije pa skačejo že parcourje višine 150 cm.

Nekaj teh konj danes uživa v penziji in so odličnega zdravja pri visoki starosti, drugi pa so še aktivni na najzahtevnejših tekmovanjih.

KDO

Osnovo ekipe Hipodrom tvoriva POLONA ŠARC in ALEKSANDRA KRAINER.

Sodelovati sva začeli leta 2003 in skupaj ustvarili konjeniški center na Gorenjskem v Podvinu pri Radovljici, ki je sicer majhen vendar zelo kvaliteten.

KAJ

Čeprav so pri nas dobrodošle vse vrste živali, vse vrste konj in oblike jahanja, pa naše zanimanje velja v prvi vrsti preskakovanju ovir, parcourju in skakalnim konjem.

V teh letih sva razvili svoj inovativni program treniranja konj. Koncept dela temelji na poštenem sodelovanju s konjem, zato moramo poznati njegove različne potrebe, jih upoštevati in jim jih omogočiti.

KAKO

Naši konji živijo socialno življenje s svojimi prijatelji in imajo zagotovljeno penzijo na stara leta. Pa vendar to ne izključuje odlične športne forme in redne udeležbe na tekmovanjih na najvišjih nivojih.
Edinstveni smo v tem, da ne uporabljamo pripomočkov, ki konja silijo k poslušnosti (ostre brzde, pomožne in zvezne vajeti, ostroge ipd. )In vendar smo zelo uspešni in aktualni na uradnih tekmovanjih v preskakovanju ovir na vseh nivojih, tudi najbolj zahtevnih.
Tu je zanesljiva pomoč Aleksandre Krainer neprecenljiva.

ZAKAJ

Rezultati našega dela pri treniranju konj so izvrstna tekmovalna forma n veselje do nastopov.

TOP