FORGOT YOUR DETAILS?

TERMINI IN VSEBINE PREDAVANJ BODO OBJAVLJENI.
Več info na 041 515 279

LIFE COACHING IZOBRAŽEVANJA

Sem prepričanja, da ima vsak posameznik možnost odločitve in možnost izbire na kakšen način bo preživel to življenje na zemlji. Nismo vsi za vsakega in srečamo se vedno z namenom, saj smo si nastavljeni za življenjske lekcije, ki jih natančno takrat potrebujemo. Enkrat smo učitelji, drugič smo učenci in nikoli ni pravega razumskega scenarija za nadaljnje izkušnje, česar se sama najbolj veselim in kar daje ravno tisti čar in šarm vsakemu trenutku in dnevu, ki je pred nami.

Ne glede na to, da sem po izobrazbi ekonomistka, mi je profesionalno delo s konji omogočilo globlji stik z naravnim, in ker konj funkcionira samo preko čustvenega nivoja, to omogoča hkrati tudi ogledalo našemu lastnemu stanju, če smo ga le pripravljeni videti. Pri živali ni scenarija, ne projekcij, so le pristne reakcije tukaj in zdaj, kar omogoča dnevno naravno meditacijo in trening prisotnosti v trenutku.

Veliko ljudi se obrne name, da njihove probleme oziroma situacije, ki jih obremenjujejo, jih plašijo in jim jemljejo energijo,predstavim iz druge perspektive, in se tako razbremenijo teže nepotrebno vezane negativne energije, ki jo to dramatično stanje prinese, v povezavi s krivdo, strahom, slabo vestjo ipd.

Vsem nam tukaj gre za eno in isto stvar, in to je, da se imamo lepo, smo zadovoljni in da preživimo svoj čas tukaj in zdaj čim bolj kakovostno in radostno. Na vse to lahko v celoti vplivamo z znanjem in zavedanjem o tem, da so naše misli tiste na katere lahko z znanjem določenih tehnik z lahkoto vplivamo in zato svojo pozornost raje posvečajmo svojim željam in sanjam, katere s tem tudi na podlagi zakona privlačnosti privlačimo in prikličemo.

Pot je cilj, zato uživajmo na tem potovanju.

TOP